Blanche Marie vallen & Apoera


  

 

Dag 1
Vertrek is bij voorkeur zo vroeg mogelijk vanuit Paramaribo naar West-Suriname. Op die manier heeft u een koele en rustige reis. Wij maken voldoende tussenstops tijdens de reis, voor ontbijt en lunch (Zanderij & Witagron).

Op Van-Amskreek bouwen we een kamp op van hangmatten of tenten. U kunt vanuit het kamp de omgeving verkennen of direct een verfrissende duik nemen in het natuurzuivere bronwater van de kreek. Besteedt uw eerste avond op Van-amskreek naar eigen inzicht: heerlijk ontspannen. 

Dag 2
`s Morgens na het ontbijt bezoekt u de Blanche Marie watervallen. Vergeet uw zwemkleding niet! We adviseren u om ‘s ochtends een lunchpakketje te maken.
We zullen enige tijd doorbrengen bij de watervallen en genieten van het prachtige schouwspel. Vanuit Van-Amskreek zal het ongeveer 3 uur duren naar de de Blanche Marie vallen. Op het laatste gedeelte van de route is de weg slecht begaanbaar: houdt er rekening mee dat naar uw assistentie kan worden gevraagd.  De wandeling naar de moedervallen duurt ongeveer 15 minuten. In de middag uren rijden we terug naar Van-Amskreek. 

Dag 3:
Dag 3 is een rustige dag waarbij u lekker kunt uitrusten, vissen, zwemmen en een boswandeling kunt maken. In de avond uren is er een kampvuur en u kunt genieten van de nachtdieren en hun geluiden .

Dag 4:
Op deze dag rijden we rustig aan terug naar Paramaribo

Inbegrepen:
all-in tours (incl. transport, accommodatie, maaltijden, gids, snacks en
non-alcoholische dranken)

Share to Facebook
Share to Google Plus