Jaw Jaw

“… Boottochten, overnachten in authentieke hutjes, luieren in een hangmat,  zwemmen in prachtige stroomversnellingen, interessante boswandelingen,het opsnuiven van de Saramaccaanse cultuur en nog veel meer om nooit meer te vergeten.”

Dag 1 :
‘s Ochtends wordt je thuis opgehaald en vertrekken we vanuit Paramaribo met de bus of pick-up richting Atjonie. Bij aankomst op Atjonie maken wij een wandeling waarbij u tevens te zien krijgt hoe men hier de handel drijft. Vervolgens pakken we de boot  en vertrekken dan richting Isadow. Na de benen gestrekt te hebben is het tijd voor eigen activiteiten en zwemmen in de rivier.

Dag 2:
We beginnen de dag met een boswandeling vanuit ons logeeradres. Nadat we terug zijn maken wij een dorpswandeling naar Jaw Jaw. Bij terugkomst is er tijd om lekker te luieren in de hangmat en ruimte voor eigen activiteiten zoals peddelen, hengelen, et cetera. De avond maken we vrij voor een avond boottocht.

Dag 3:
Met de boot varen we stroomopwaarts naar Laduanie en maken van daaruit een dorpswandeling naar Gunzi. Bij terugkomst kunnen we nog een duikje nemen. Daarna spullen inpakken en vertrekken. De boot brengt ons terug naar Atjoni (haven vlakbij Pokigron). Vervolgens vertrekken we per bus naar Paramaribo. In de avonduren word je weer thuis gebracht.

Inbegrepen:
all-in tours (incl. transport, accommodatie,maaltijden, snacks, gids,
non-alcoholische dranken)

Share to Facebook
Share to Google Plus