Dan Ta Bai

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAdan ta bai (5)

 

 

 

 

“… Dan Ta Bai, letterlijk: “geruis van de stroomversnellingen”, gaat u zeker laten genieten! De hutten hebben uitzicht over de prachtige Surinamerivier., zo af en toe ziet u een korjaaltje voorbij varen. De gezellige cultuur van de Saramaccaners, het ontspannen in één van de sulá’s ( stroomversnellingen ) in de omgeving, het lekkere eten, het interessante bos, de hangmatten om heerlijk in te vertoeven: dit alles maakt uw tour compleet!”

Dan Ta Bai is een naam van een vakantieoord. Het oord is vernoemd naar de stroomversnellingen die zich vlakbij het oord bevindt.

Dag 1:
‘s Ochtends om 07.30 uur verzamelen we bij zwembad ZIN (Roseveltkade 20 ), daar zullen we de +/- 3 uur durende reis richting Dan Ta Baivoortzetten. Onderweg zullen we stoppen bij Paranam om te ontbijten. Na het ontbijt rijden we door naar Dan Ta Bai. We maken kennis met de omgeving en het personeel. Daarna genieten we van een heerlijke lunch, nemen een verfrissende duik en is er ruimte voor eigen activiteiten.

Dag 2:
Na het ontbijt maken we een boswandeling. De geneeskrachtige planten en de verschillende dieren worden aan jullie voorgesteld! Bij thuiskomst wordt er voor een lunch gezorgd. Na een siësta en eventueel een duikje in de rivier maken we een dorpswandeling in het dorp Duwata, waar we een kijkje nemen in het leven van de Saramaccaanse bevolking. Na het diner genieten we van een culturele avond, verzorgd door de plaatselijke bevolking. 

Dag 3:
Na het ontbijt kunt u eigen activiteiten ontplooien zoals: hengelen, zwemmen, hangen in een hangmat of peddelen. Na de lunch pakken we onze spullen in en vertrekken we weer naar Paramaribo. Tegen de avond komen we aan de in de stad en wordt u uiteraard weer thuisgebracht.

Inbegrepen:
all-in tours ( incl. transport, accommodatie,maaltijden, snacks, gids,
non-alcoholische dranken)

Share to Facebook
Share to Google Plus