Galibi-Zeeschildpadden

 

 

 

 

Galibi is het enige echte strand van Suriname. Anderhalf uur varen vanaf Albina bevindt zich een heus paradijs!  Het goudgele strand, de palmbomen, de zonsondergang, de reusachtige schildpadden in het seizoen ( februari – Augustus ) en de cultuur van de Indianen zorgen ervoor dat u gegarandeerd zult genieten van deze trip!”

Dag 1 : In de ochtend vertrekken we per bus richting Albina. Daar aangekomen nuttigen we een lekkere maaltijd om vervolgens met de boot naar Galibi te varen. Tijdens de ruim vier uur durende reis zal de gids u interessante informatie over de omgeving vertellen. Aangekomen in Galibi installeren we onze slaapplek en is er tijd om even lekker te zwemmen of te luieren. Hierna zal een lokale gids u rondleiden door het indianendorp, zodat u een kijkje kunt nemen in het leven van de inheemse bevolking en leuke souvenirs kunt kopen. Afhankelijk van het seizoen en de waterstand zullen we in de avond, nacht of ochtend de reusachtige schildpadden gaan bekijken. Bereidt u voor op een indrukwekkende ervaring! Komt u buiten het schildpaddenseizoen, dan kunt u extra genieten van het mooie strand en dorpjes.

Dag 2 : Na een lekkere ontbijt is er voor ieder wat wils. Rond 11 uur vertrekken we en varen richting Albina, onderweg brengen we een bezoek aan ons buurland frans-guyana (Saint laurant). Hier bezoekt u de oude strafgevangenis waar onder andere Papillon gevangen heeft gezeten. Na frans-guyana steken we weer over naar Albina (Suriname). Terug in Paramaribo wordt u thuis afgezet!

Inbegrepen :
all-in tours ( incl. transport, accommodatie, maaltijden, snacks, non-alcoholische dranken)

Share to Facebook
Share to Google Plus