Brownsberg

ameerga-trivitattus     SONY DSC      untitled-1-copy


“… Een natuurpark op enkele uren afstand van Paramaribo. Logeren in hutjes, vanaf de berg een prachtige uitzicht over het oerwoud en het stuwmeer, klimmen en klauteren, genieten van mooie watervallen en kreken. Wie goed luistert hoort een aap, wie goed oplet kan er zelfs eentje zien slingeren…”

Dag 1:
In de ochtend vertrekken we vanuit Paramaribo naar Brownsberg. Onderweg vertelt de gids van alles over de interessante omgeving. Rond de middag komen we aan in het natuurpark Brownsberg. Daar zullen we ons installeren in de hutten en na een korte siësta en lunch wagen we ons aan de Leo- en Ireneval. Een verkoelende douche van het bronwater is de tocht zeker waard! Aan het eind van de middag zullen we weer bij de hut(ten) aankomen en kunnen we lekker de benen omhoog leggen en genieten van de rust en de adembenemende natuur. De nacht zullen we doorbrengen in hangmatten, een geweldige ervaring om mee te maken!

Dag 2:
In de ochtend vertrekken we naar de Wittiekreek. Een mooie wandeling met als beloning een frisse duik in het water van de kreek. Daarna zullen we terugkeren naar de hut(ten), inpakken en ons gereedmaken voor de terugweg. Na de lunch rijden we terug naar Paramaribo, rond de avond zal iedereen worden thuisgebracht.

Inbegrepen :
all-in tours ( incl. transport, accommodatie,maaltijden, snacks, gids,
non-alcoholische dranken)

 

Share to Facebook
Share to Google Plus