Apiapaati – Trips op Maat

Bepaald uw eigen programma op Apiapaati ( Boven-Suriname-marron ) 

Trips op Maat

Avontuur
Je bent op zoek naar een zeer actieve trip waar veel uitdaging in zit.
Je bent bereid grenzen te verleggen en activiteiten te doen die je nog nooit eerder hebt gedaan. Je bent in goede fysieke gesteldheid en beschikt over een redelijke conditie.
Je hecht niet veel waarde aan luxe en ben bereid je eigen eten te vangen.
Natuur
Je bent geinteresseerd in het bezichtigen van de flora en fauna van Suriname.
Je wilt de mooiste plekjes zien en je hebt interesse in de vele diersoorten die er leven.De benamingen en medicinale werking van diverse bomen en planten spreken je aan.Je gaat volledig op in de natuur en vindt het leuk om de wildernis te trotseren.
Cultuur
Je wilt meer te weten komen over de geschiedenis en het leven van de mensen in het Surinaamse binnenland. Je wenst in contact te komen met de verschillende inheemse en/of marron dorpen die Suriname te bieden heeft. Het lijkt je leuk om alles te weten te komen over hun cultuur en manier van leven. Verder ben je geinteresseerd in bezienswaardigheden en enkele dorpsactiviteiten.

Let op!
Combinatie met ston eiland ( brokopondo meer ) of brownsberg is ook mogelijk tijdens één van deze trip.  Wil je meer ?? Geen probleem !!
Combineer aan het eind van jou Apiapaati trip een Brownsberg, Ston eiland of Brokopondo meer bij. Na alle avontuur-cultuur-natuur dat jij in de morrons dorpen en de watervallen heb mee gemaakt bieden wij u nog meer. We komen bij Atjonie aan met de boot en stappen daar onze bus in. Niet richting de stad, maar richting Brokopondo meer, Brownsberg of Ston eiland. Indien u voor één van deze extra mogelijkheden kiest worden er kosten in rekening gebracht. ( prijs wordt bepaald per grote van de groep ).

Alle tours zijn inclusief: ( transport, accommodatie, maaltijden, snacks, gids,
non-alcoholische dranken).


Share to Facebook
Share to Google Plus